Over Elbertsen Daktechniek


Even in het kort een indruk wie wij zijn en waar wij voor staan. Elbertsen Daktechniek is een dakdekkersbedrijf die is opgericht door Mike Elbertsen. Mike komt uit een echte dakdekkersfamilie, vader, ooms, neven en zijn tweelingbroer waren of zijn nog steeds dakdekker. Je mag gerust stellen dat het dakdekken bij de familie Elbertsen in het bloed zit.

Al op jonge leeftijd verkoos Mike het dakdekkersvak boven het naar school gaan. En in die tijd was er nog geen gedegen opleiding voor de dakdekkers, zodoende heeft Mike alles vanuit de praktijk geleerd. Een aantal jaren later toen er binnen de dakenbranche meer gestimuleerd werd om opleidingen te volgen heeft Mike dit met beide handen aangepakt, om zo toch meer kennis op te doen Cursussen zoals het verwerken van bitumen, kunststof en EPDM, maar ook cursussen voor BHV, VCA VOL en leermeester zijn een greep uit de kennis en expertise die Mike in de loop der jaren heeft opgebouwd.

Na een ongeval op de bouw gaf zijn toenmalige werkgever hem de kans om een cursus te volgen, een kaderopleiding bij TECTUM. In 2010 werd hier een diploma voor behaald. Nu heeft hij al veel ervaring opgedaan om mensen aan te sturen, calculaties te maken en het werk voorbereiden. Mede door zijn kennis en ervaring worstelde hij zich ook hier doorheen en zodoende leerde hij ook de kneepjes vanaf de andere kant van het dakdekkersvak.

Elbertsen Daktechniek is een dakdekkersbedrijf dat staat voor ervaring en expertise. Voor u als particulier, maar ook voor bouwbedrijven, zorginstellingen, gemeentes en andere instanties is Elbertsen Daktechniek een vertrouwde partner.

Door een goed advies voor en tijdens de uitvoering kan er door alle partijen iets verdiend worden. Of het nu gaat om een lekkage, onderhoud, duurzame daken, vegetatiedaken, energiedaken of veiligheid, Elbertsen Daktechniek weet waar ze over praat. Ons motto zal zijn “ Elbertsen Daktechniek denkt net even iets anders over daken!”

Projecten

Nieuwsgierig geworden naar wat wij al allemaal hebben uitgevoerd? Wij zijn u graag van dienst! Bekijk op deze pagina een greep uit onze projecten om een beeld te vormen over onze dienstverlening.